Print Recipe
The Sweet Onion
Course Main Dish
Cuisine Hamburgers
Servings
people
Ingredients
  • 4 Wagyu burgers
  • 2 eetlepels franse mosterd
  • 125 milliliter mayonaise
  • Peper
  • Zout
  • 6 Grote uien
  • Honing
  • ½ bak Champions
  • 2 tenen Knoflook
  • 4 plakken Cheddar
  • 8 plakken Jamon curado
  • 1 Vleestomaat
  • Romaine sla
Course Main Dish
Cuisine Hamburgers
Servings
people
Ingredients
  • 4 Wagyu burgers
  • 2 eetlepels franse mosterd
  • 125 milliliter mayonaise
  • Peper
  • Zout
  • 6 Grote uien
  • Honing
  • ½ bak Champions
  • 2 tenen Knoflook
  • 4 plakken Cheddar
  • 8 plakken Jamon curado
  • 1 Vleestomaat
  • Romaine sla
Instructions
  1. Mix de mosterd en de mayonaise door elkaar en voeg er peper en zout naar smaak bij.
  2. Snijd de ui in halve ringen en bak voor 30 minuten totdat ze glazig worden. Blijf roeren om te voorkomen dat ze bruin worden. Giet er honing naar smaak over en laat nog voor 10 minuten op lage temperatuur bakken
  3. Snijd de knoflook in plakjes en fruit ze in een pan op middelhoog vuur. Snijd de champions in plakjes en bak ze mee tot ze goudbruin zijn.
  4. Bak de hamburgers 3 minuten op iedere kant. Zodra je de hamburgers omdraait, leg je de cheddar er op en plaats je er een deksel overheen zodat de kaas smelt.